Watertap weer open

vrijdag 12 juni 2020

Het nieuwe normale leven begint weer langzaam vorm te krijgen. Een goed moment om de watertap op het Raadhuisplein in Reuver weer aan te sluiten. Vanaf 13 juni kunt u hier weer vers drinkwater tappen.

We adviseren u om verantwoord te tappen en hierbij een aantal richtlijnen in acht te nemen:

  • Bedien de drukknop met schone handen
  • Voorkom zoveel mogelijk direct contact met de tap
  • Raak het punt waar het drinkwater uitstroomt niet aan

Het drinkwater is van uitstekende kwaliteit en veilig om te drinken. Het coronavirus wordt niet aangetroffen in ons drinkwater. Dit wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Belangrijk is om bij het tappen de hygiƫne richtlijnen aan te houden, dan kan heel Limburg weer genieten van vers getapt drinkwater op openbare plekken. Laten we samen het beste in Limburg naar boven halen.

Voor informatie kijk op www.wml.nl/openbaartappunt.