Gemeente Beesel introduceert spel Kloppend Hart van Beesel

woensdag 27 mei 2020

Het spel met de naam ‘Het Kloppend Hart van Beesel’, kunt u downloaden en printen om het met gezin of (maximaal twee) vrienden, op gepaste afstand, te spelen.

Al enige tijd werkt gemeente Beesel aan de ontwikkeling van een uniek gezelschapsspel voor de inwoners van de gemeente. Doel van het spel is om mensen op een speelse wijze met elkaar in gesprek te brengen over diverse onderwerpen uit het dagelijks leven.

Ervaringen delen!

Gemeente Beesel is benieuwd hoe haar inwoners het spel ervaren en roept hen op om foto’s te delen op social media en de gemeente te taggen of de hashtag #kloppendhartvanbeesel te gebruiken. Foto’s mogen ook gemaild worden naar samenlevingsloket@beesel.nl. Op basis van de ervaringen wordt het digitale spel indien nodig nog aangepast.

Service

Als extra service is het mogelijk om een geprinte versie van het spel tijdens de openingstijden af te halen bij het gemeentehuis of de bibliotheek Maas en Peel in Reuver.