Aanvragen Koninklijke Onderscheiding 2021

dinsdag 5 mei 2020

Kent u iemand die in aanmerking komt voor een Koninklijke Onderscheiding?

Een Koninklijke Onderscheiding is een blijk van waardering voor mensen die zich gedurende vele jaren en voor een structureel aantal uren per week, aantoonbaar inzetten of hebben ingezet voor de gemeenschap.

Iemand voordragen

Wilt u een inwoner van de gemeente Beesel voordragen voor een Koninklijke onderscheiding? Neem dan contact op met Hilde Levels via telefoonnummer 077 - 474 92 00 of stuur een e-mail naar hilde.levels@beesel.nl. Zij kan u in grote lijnen vertellen of de verdiensten bijzonder genoeg zijn om in aanmerking te komen voor een Koninklijke onderscheiding en hoe u de aanvraag kunt indienen.

Voor de lintjesregen rond Koningsdag 2021 moet uw voorstel vóór 1 juli 2020 bij de gemeente worden ingediend.

Niet alle lintjes worden uitgereikt rondom Koningsdag. Wilt u iemand voordragen voor een lintje bij een bijzondere gelegenheid, bijvoorbeeld tijdens het jubileum van de persoon of van de organisatie? Zorg er dan voor dat u het voorstelformulier uiterlijk 6 maanden voor de uitreiking indient.

Meer informatie

Wilt u (vooraf) meer informatie? Neem dan gerust contact op met Hilde Levels. Op www.lintjes.nl vindt u meer informatie over het aanvragen van een Koninklijke onderscheiding en het voorstelformulier.