Gewoon thuis, samen Fit!

vrijdag 1 mei 2020

Thuisblijven is een belangrijk onderwerp van gesprek. Zeker in de tijd van de coronacrisis. We hebben veel waardering voor alle ouders en kinderen. Samen heeft u de afgelopen periode thuisgewerkt. De kinderen moesten thuis spelen en leren. Ouders en kinderen helpen elkaar en ondersteunen waar dat kan. Ook wij helpen graag een handje.

Magazine Gewoon Samen Fit

In het weekend van 2 en 3 mei krijgen alle kinderen van 4 t/m 12 jaar een magazine Gewoon Samen Fit aangeboden door de gemeente. Het staat vol met  beweegactiviteiten, waaronder wandelroutes, die u samen kunt doen! Ook culturele opdrachten en gezonde recepten staan erin. Hopelijk kunt u daar als gezin samen van profiteren.

Challenge en prijzen!

Er zijn ook leuke prijzen te winnen. Dit zijn prijzen die ingezet kunnen worden, zodra het weer mag. Kijk in het magazine voor meer informatie.

Niets ontvangen?

De bezorging doen we in samenwerking met onze scouting Sint Lambertus en Jong Nederland Beesel en Offenbeek. We vinden het mooi om dit samen met hen te doen. Onverhoopt niets ontvangen? Laat het ons weten! Dit kan door te bellen naar telefoonnummer 077 – 474 92 92) of stuur een e-mail naar gewoonsamenfit@beesel.nl.

Meer weten of vragen?

Op de pagina Gewoon Samen Fit kunt u de digitale versie van het magazine en extra documenten vinden, zoals aanvullende wandelroutes.Volg ons ook op onze Facebook-pagina Gewoon Samen Fit.