Nieuwe datum LCW 2020

woensdag 1 april 2020

Op het moment dat onze wethouders werden geïnterviewd voor Navenant, zag de wereld er heel anders uit. LCW Holland – Beesel is één van de vele (sportieve) evenementen, die de maatregelen rondom corona merken. Inmiddels is een nieuwe datum gevonden en wel 18, 19 en 20 september 2020. .

Wethouder Marcel Roelofs, gemeente Beesel: “Ook wij begrijpen, net zoals Long Course Weekend Holland — Beesel, de teleurstelling over het verplaatsen bij de betrokkenen. We zien en horen de inspanningen van veel mensen binnen en buiten onze gemeenschap. Zoals de vele verenigingen en anderen die zich als vrijwilliger inzetten, de verkeersregelaars, ondernemers en kernen die bezig zijn met side events en alle sportievelingen die in training zijn voor LCW Holland — Beesel. We waarderen het snelle schakelen vanuit Extra Leisure, de organisator van het Long Course Weekend, met de aankondiging van een nieuwe datum. Deze datum is gevonden in overleg met ons en betrokken instanties. Gezien de omstandigheden en bijhorende onzekerheid, kan de overheid weer nieuwe maatregelen afkondigen. Dit kan gevolgen hebben voor de nieuw geplande datum. Extra Leisure en ook wij doen er alles aan om Long Course Weekend Holland — Beesel dit jaar te laten plaatsvinden en een best mogelijke oplossing te bieden aan deelnemers en partners.”

Bekijk het artikel in Navenant (PDF, 177.5 kB)