Klantenbalie en Samenlevingsloket beperkt open vanwege Coronavirus

vrijdag 13 maart 2020

De Klantenbalie van het gemeentehuis is beperkt geopend om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Voorlopig kunt u daarom alleen op afspraak bij ons terecht. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons op nemen via het telefoonnummer 077 4749292. Het maken van een afspraak via de website is tijdelijk niet mogelijk. De open inloopochtend op woensdagen bij de Klantenbalie van het gemeentehuis vervalt tot nadere kennisgeving. 

Het Samenlevingsloket in Pro Vita is gesloten en er vinden geen fysieke afspraken of huisbezoeken meer plaatst. Reeds gemaakt afspraken en huisbezoeken gaan niet door of worden omgezet in een telefonisch contact. Uw behandeld consulent zal hierover telefonisch contact met u opnemen.