Betalingsachterstanden: Preventie en Vroeg-signalering

donderdag 12 maart 2020

Vanaf 16 maart start gemeente Beesel met het project Preventie en Vroeg-signalering. We proberen inwoners met betalingsachterstanden in een vroeg stadium te signaleren om ze te kunnen helpen. Het betreft achterstanden van de zorgverzekering, energie en het water.

Wat betekent dit voor u?

Een medewerker van gemeente Beesel kan contact met u opnemen over uw betalingsachterstand(en). Dit kan telefonisch, per post of bij u aan de deur zijn.

In gesprek

In een gesprek bekijken we samen of wij u verder kunnen helpen. U bent niet verplicht hieraan mee te werken.

Voortijdig hulp nodig?

Heeft u na het lezen van dit bericht al direct behoefte aan hulp? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 077 – 474 92 92. U kunt ook een e-mail sturen naar: marijn.thissen@beesel.nl.