Euregionale speeddate voor verenigingen

maandag 10 februari 2020

Verenigingen zorgen voor een prettige en leefbare samenleving in onze gemeente. Of het nou om sport, muziek, cultuur of andere sociale activiteiten gaat. Er is nog veel onbekend over het verenigingsleven aan weerskanten van de grens. Verenigingen uit de gemeenten Niederküchten, Brüggen, Schwalmtal, Beesel, Peel en Maas, Roermond en Roerdalen kunnen elkaar ontmoeten. In een ongedwongen sfeer leren we elkaar beter kennen en kunnen gezamenlijke ideeën worden ontwikkeld.

Alle verenigingen uit Beesel zijn 13 maart 2020 van 19.30 tot 22.30 uur welkom voor een kennismaking met andere verenigingen. Dan vindt de eerste “Euregionale speeddate voor verenigingen” plaats in gemeente Niederkrüchten, Duitsland.

Hoe ziet het programma er uit?

  • Welkomstwoord door burgemeester Karl-Heinz Wassong van gemeente Niederkrüchten
  • Speeddaten met andere verenigingen
  • Workshop: ontwerp een creatief grensoverschrijdend projectidee. Na de presentatie van alle ideeën krijgen de drie beste ideeën een prijs ter waarde van € 250,- € 500 en € 1.000
  • Netwerkborrel

Vervoer

Er rijdt een bus naar Niederkrüchten. Maximaal 4 personen per vereniging kunnen mee. De bus vertrekt vanaf het Raadhuisplein in Reuver. Het tijdstip is nog niet bekend. Na aanmelding wordt u hiervan op de hoogte gesteld. U kunt ook op eigen gelegenheid gaan naar Begegnungsstätte, Oberkrüchtener Weg 42 in Niederkrüchten.

Aanmelden

Bent u er bij vrijdag 13 maart 2020? Meld u uiterlijk 21 februari aan via het aanmeldformulier.