Storm Ciara

zondag 9 februari 2020

Vandaag trekt storm Ciara over ons land. Dit kan voor onverwachte situaties zorgen. Volg de weersverwachtingen en -waarschuwingen van het KNMI.

Wat te doen?
Bel bij acuut gevaar de hulpdiensten. Is er geen acuut gevaar, maar heb je wel onze hulp nodig vanwege schade aan de openbare ruimte? Neem dan contact op via telefoonnummer 077 474 92 92 (en luister naar de aanwijzingen op het bandje).

Meer weten? Kijk op: https://www.limburg-veilig.nl/natuuroverlast/extreem-weer

‚ÄčBij acuut gevaar of spoed bel je het alarmnummer 112. Bijvoorbeeld bij instortingsgevaar, losgeraakte dakpannen of gevelplaten, risico op kortsluiting of brand of als u uzelf niet in veiligheid kan brengen. Is het niet acuut en speelt het in de openbare ruimte? neem dan contact op met de gemeente. Bij boorbeeld bij een omgevallen boom in de berm of op de doorgaande weg, losgeraakte putdeksels en verstopte riolering. Handel zelf als er bijvoorbeeld een boom omgevallen is in uw tuin. Bij wateroverlast schakelt u gas en elektriciteit uit en maakt u de ruimten droog.