Nieuwe burgemeester ontmoet nieuwe inwoner

donderdag 30 januari 2020

Op donderdag 30 januari verwelkomde burgemeester Bob Vostermans de ‘jongste’ inwoner van gemeente Beesel met een welkomstpakketje en een goed gesprek. De heer Kuijpers (85) is op 29 januari naar Reuver verhuisd, één dag na de installatie van burgemeester Bob Vostermans.

Gemeente Beesel wil voortaan extra aandacht schenken aan nieuwe inwoners. Naast een leuke welkomstkaart gemaakt door de Reuverse ontwerpster Isabella El Hasan, ontvangen de nieuwe inwoners een vogelhuisje of vogelvoederhuisje om de biodiversiteit te stimuleren. Daarnaast is op de website informatie voor nieuwe inwoners gebundeld. Hier vindt u informatie over gemeentelijke procedures die bijvoorbeeld te maken hebben met de verhuizing en verwijst de gemeente naar verenigingen, ondernemers en activiteiten. Nieuwe burgers zijn – net als de andere burgers – van harte welkom om de jaarlijkse Nieuwjaarsontmoeting van de gemeente te bezoeken. Dit is een mooi moment om elkaar, andere inwoners, bestuur en medewerkers van de gemeente te leren kennen.

Alle nieuwe inwoners van de gemeente Beesel zullen – met terugwerkende kracht tot 1 januari 2020 – de welkomstkaart ontvangen. Daarmee kunnen zij bij de balie van de gemeente hun welkomstpakketje afhalen.