2e bewonersavond Spoorkamp

maandag 27 januari 2020

Op woensdagavond 22 januari vond de tweede bewonersavond plaats voor de inwoners van de wijk Spoorkamp. Tijdens deze avond haalden we input op voor het ontwerp van de buitenruimte van de wijk.

De avond begon met het ophalen van inspiratie uit de wijk Hazenkamp, die eerder op dezelfde manier is aangepakt, en op het gebied van groen en speelplekken. Vervolgens tekenden bewoners samen per straat hun wensen in op plattegronden. Bloemen, bomen, speelplekken voor kinderen en een jeu de boules baan zijn maar een paar voorbeelden van wensen die tijdens de avond werden genoemd.

Adviesbureau Brouwers zal de komende twee weken gebruiken om alle idee├źn die tijdens beide avonden genoemd zijn te verwerken in een ontwerp. Dit ontwerp wordt tijdens de volgende bewonersavond op 12 februari gepresenteerd. Deze bewonersavond vindt plaats vanaf 19:00 uur in de InnoFabriek.

We hopen alle inwoners van de wijk Spoorkamp dan weer te zien!