Ellen Janssen verlaat gemeente Beesel

vrijdag 24 januari 2020

Ellen is toe aan een nieuwe uitdaging waar ze haar innovatiekracht, doortastendheid, energie en passie opnieuw in kan zetten. Zij heeft genoten van de twee jaar secretarisschap en is trots op de transformatiebeweging van de gemeentelijke organisatie die ze samen met haar collega’s in gang heeft gezet; “De basis is gelegd voor een bestendige toekomst. Zowel inhoudelijk, bedrijfsmatig als qua team. Een ware ‘gemeente in gemeenschap’! “

Nu de organisatieontwikkeling in een andere fase is gekomen, de vernieuwing in gang is gezet en de doorontwikkeling in de organisatie wordt opgepakt, vindt Ellen het een logisch moment om verder te kijken.
Te meer ook omdat ze weet dat Beesel in goede handen is: op korte termijn treden een nieuwe burgemeester en griffier aan. Twee kanjers waarbij ze zelf bij de selectie een rol heeft vervuld. “Nadat ik heb bijgedragen aan hun inwerkperiode vind ik het een mooi (natuurlijk) moment om mijn talenten en opgedane ervaringen elders in te zetten.”

Ellen wenst het Team Beesel, bestaande uit haar collega’s, het college en de raad, alle goeds bij het nog mooier maken van onze bijzondere gemeente die zo ‘Gewoon Anders’ is!

Burgemeester Wil Rutten geeft namens het college aan de innovatiekracht en energie die Ellen naar Beesel heeft gebracht zeer te waarderen. “Elke dag werkte ze met passie en loyaliteit voor deze mooie gemeente, zowel intern als extern. We wensen haar veel succes en geluk.”