Gewoon samen in actie voor de Voedselbank

maandag 9 december 2019

De maand december. Een maand van feestvreugde en gezellig samenzijn. Een maand waarin ‘Gewoon samen’ staat voor er voor elkaar zijn.

Gewoon samen in actie voor de Voedselbank

De Voedselbank verstrekt gratis voedselpakketten aan mensen die het financieel wat moeilijker hebben. De gemeente Beesel draagt de Voedselbank een warm hart toe. Wilt u ook uw steentje bijdragen? Net als voorgaande jaren richten we in de hal van het gemeentehuis een inzamelpunt in. Hier kunt u van donderdag 12 t/m donderdag 19 december houdbare levensmiddelen achterlaten voor de Voedselbank. Op vrijdag 20 december haalt de Voedselbank Venlo-Beesel de producten op.

Alle ingezamelde producten komen ten goede aan inwoners van de gemeente Beesel.
Komt u ook in actie? #GewoonSamen voor elkaar.