Week 3

maandag 25 november 2019

In Week 3, van maandag 13 tot en met zondag 19 januari 2020, zetten de aanbieders van cultuur en sport in gemeente Beesel hun deuren open voor alle geïnteresseerden. Verenigingen, instellingen, kunstenaars en andere cultureel ondernemers worden opgeroepen mee te doen. Inwoners van de gemeente Beesel krijgen in Week 3 de kans om gratis een keer iets uit te proberen op cultureel en/of sportief gebied.

Oproep

De gemeente is druk bezig met het werven van culturele en sportieve partijen die onderdeel willen uitmaken van dit grootse evenement. Er is inmiddels een website gelanceerd, www.week3.nl met meer informatie voor deelnemende aanbieders cultuur en sport. Zij kunnen zich aanmelden door het digitale formulier op de website in te vullen. Er wordt geen financiële bijdrage gevraagd, enkel het vrijblijvend éénmalig gratis openstellen van hun activiteit en een foto ter illustratie.

Programma

Wilt u deelnemen aan een van de activiteiten zoals sport, dansles, een theaterworkshop of tekenles? Het programma van Week 3 zal binnenkort te zien zijn op de website. Een leuke manier om iets nieuws uit te proberen of een oude hobby weer op te pakken.

Meer weten?

Deze week van de cultuur,- en sportparticipatie wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Beesel in samenwerking met de vele aanbieders op het gebied van cultuur en sport in de gemeente. Ga voor meer informatie naar www.week3.nl of neem contact met de organisatie op via mail: Rob.Benders@beesel.nl.