Big Bazar komt naar Reuver

donderdag 17 oktober 2019

Op woensdag 23 oktober opent Big Bazar een nieuw filiaal in Reuver. Om 9.00 uur openen de deuren van de winkel aan de Rijksweg 32. Vanaf dan kunnen klanten kennismaken met de Big Bazar-formule.

Big Bazar is één van de snelst groeiende winkelketens van Nederland. Het bedrijf ziet kansen voor een versnelde expansie van de discountformule. Dit jaar heeft Big Bazar al meerdere nieuwe vestigingen in het land geopend. Nu komt er ook een winkel in het centrum van Reuver. Bij Big Bazar kunt u terecht voor een breed assortiment aan producten; van alles voor het huishouden tot aan speelgoed en decoratie. Het aanbod wisselt regelmatig.

Wethouder Debbie Heesakkers: "Wij zijn blij dat de formule heeft gekozen voor het centrum van Reuver. Het zorgt voor meer diversiteit van het winkelaanbod en laat ook zien dat ketens potentie zien om zich in onze gemeente te vestigen. Het levert bovendien een positieve bijdrage aan de ontwikkelingen van onze plannen om de centra toekomstbestendiger te maken."

Big Bazar opent woensdag 23 oktober de deuren. De feestelijke opening is om 9.00 uur en wordt door de medewerkers van de winkel verricht. De nieuwe vestiging betekent ook nieuwe werkgelegenheid. Meer informatie over Big Bazar leest u op www.bigbazar.eu en www.werkenbijbigbazar.nl.