Recycle mee en ontvang een gratis Jekko op de BeLeef Fair Reuver

maandag 7 oktober 2019

De Jekko is een inzamelbox voor thuis om gebruikte kleine elektrische apparaten, kapotte spaarlampen en lege batterijen netjes op één centrale plek te bewaren. Is de box vol, dan levert u de spullen gescheiden in bij het milieupark of een winkel. Hiermee draagt u bij aan het hergebruik van grondstoffen en voorkomt u dat schadelijke stoffen in het milieu terecht komen.

Een tweede leven
Heeft u thuis een elektrisch apparaat dat het nog doet, maar u gebruikt het niet meer? Geef het dan een tweede leven en breng het naar een kringloopcentrum. Werkt het apparaat niet meer, dan kunt u het Repair Café bezoeken op woensdag 16 oktober tussen 13.00 en 18.00 uur. Of elke tweede  zaterdag van de maand in de bibliotheek in Reuver. De vrijwillige reparateurs staan voor u klaar om u gratis te helpen.

Gratis kaartspel op milieupark tijdens de Nationale Recycleweek
In de week van 14 tot 21 oktober  ontvangt u op het milieupark een leuke en vooral ook leerzame beloning in ruil voor minimaal drie oude lampen. Lever uw oude lampen dus in tijdens de Nationale Recycleweek!

Inleveren is terugkrijgen
Apparaten en lampen zijn meer waard dan je denkt! Voor uzelf, anderen of het milieu. Welke keuze geeft u een goed gevoel? Kijk snel op de volgende sites of vind direct een inleverpunt op www.wecycle.nl.