Leuke activiteiten op BeLeef FAIR Reuver: schrijf je in!

maandag 30 september 2019

Zoals eerder vermeld vindt op woensdag 16 oktober in het centrum van Reuver de BeLeef FAIR Reuver plaats. Deze lokale duurzame markt staat dit jaar in het teken van de Werelddoelen. Er worden een aantal leuke activiteiten georganiseerd, waarvoor je je nu al in kunt schrijven.

Op de markt kun je onder andere knutselen met materialen uit de natuur met IVN de Steilrand, heerlijk hossen op het springkussen en sport- en spelactiviteiten doen met Gewoon Samen Fit. Bij deze activiteiten kun je op de dag van de markt gewoon aansluiten. Daarnaast kun je je nu al inschrijven voor een aantal leuke workshops verzorgd door PerZaDa. Van 15:00 uur tot 15:30 uur is de workshop Afrikaanse percussie voor kinderen. Volwassenen kunnen de workshop volgen van 15:30 uur tot 16:00 uur. Of doe mee met de Afrikaanse dansworkshop van 16:30 tot 17:00 uur. De activiteiten en workshops zijn gratis.

Schrijf je nu al in voor een workshop via: activiteitenburo@beesel.nl en verzeker jezelf van een plek!