De BeLeef FAIR Reuver komt er weer aan

maandag 23 september 2019

Op woensdag 16 oktober vindt in het centrum van Reuver de BeLeef FAIR Reuver weer plaats. Deze duurzame markt staat dit jaar in het teken van de 17 Werelddoelen. Naast de (h)eerlijke en duurzame producten uit eigen dorp, kun je je in Afrikaanse sferen laten vervoeren.

Met de Werelddoelen vragen we extra aandacht voor onderwerpen als een duurzame gemeenschap, verantwoorde consumptie en productie, het verminderen van ongelijkheid en gendergelijkheid, klimaatactie en een goede gezondheid en welzijn. Het zijn thema’s die ons allemaal steeds meer raken en waar we met z’n allen een belangrijke rol in spelen. Wat de doelen precies zijn en wat jij kunt doen, kom je te weten op de BeLeef Fair Reuver!

(H)eerlijke producten, activiteiten en muziek

Op de markt kun je bij een aantal stands weer terecht voor mooie en (h)eerlijke producten. Bij iedere stand ontdek je voor welk Werelddoel de ondernemer staat. Ook verenigingen en organisaties zijn erbij met leuke activiteiten gelinkt aan de doelen. En speciaal dit jaar is er muziek met percussie, zang en dans van PerZaDa. PerZaDa zijn twee bevlogen dames van Foté- Idon en Toet Tout Theater. Ze zorgen voor een theatraal sausje en geven een workshop percussie en dans.

BeLeef het mee op woensdag 16 oktober van 13:00 tot 18:00 uur!