Organiseer een activiteit tijdens de Nacht van de Nacht

maandag 16 september 2019

Op zaterdag 26 oktober is weer de Nacht van de Nacht. Dit jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door de Milieufederaties en Stichting Natuur & Milieu, is er op gericht om mensen bewust te maken van lichtvervuiling en van de mogelijkheden om deze vorm van vervuiling terug te dringen. In heel Nederland worden activiteiten georganiseerd met aandacht voor het donker. Ook jij kunt een activiteit organiseren!

Inspiratiegids

Wil je een activiteit organiseren tijdens de Nacht van de Nacht, maar weet je niet welke? In de inspiratiegids op www.nachtvandenacht.nl staan verschillende voorbeelden van duistere activiteiten. Ook vind je hier de hand-out van de Gelderse Milieufederatie en IVN met voorbeelden van belevingsactiviteiten. 

Meld je activiteit aan

Weet je welke activiteit je wilt organiseren? Meld jouw activiteit dan aan op de activiteitenpagina van www.nachtvandenacht.nl. Laat het ons ook even weten via info@beesel.nl, zodat we jouw activiteit kunnen vermelden op de gemeentelijke website en Facebookpagina.