Duurzame Huizen Route

maandag 9 september 2019

Gemeente Beesel doet dit jaar weer mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route. Graag brengen wij het bij u onder de aandacht. De Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar ervaringen met duurzaam bouwen en wonen centraal staan.

Uw ervaring en kennis delen

Mogelijk heeft u in uw huis interessante maatregelen toegepast en vindt u het leuk om uw ervaring en kennis te delen. We nodigen u van harte uit om uw huis aan te melden via www.duurzamehuizenroute.nl en anderen op weg te helpen in hun zoektocht naar het energiezuiniger maken van hun huis.

Elke ervaring is welkom

Uw verhaal kan iemand goed op weg helpen. Elke ervaring is welkom; ook uw ervaring met HR+-glas, zonnepanelen, een warmtepomp of andere duurzame oplossingen. Voor wie aan de slag wil gaan met duurzaamheid is uw ervaring waardevol. Zo hoeven zij het wiel niet opnieuw uit te vinden. Het is ook mogelijk om op zaterdag 2 en 9 november 2019 uw huis open te stellen tijdens de Duurzame Huizen Route.

Meer informatie

Meer informatie, voorbeeldwoningen en ervaringsverhalen kunt u vinden op www.duurzamehuizenroute.nl. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Anna de Kruijff van de Nationale Duurzame Huizen Route via e-mail info@duurzamehuizenroute.nl of telefonisch via 0525-701193.