Alle kinderen doen mee in Beesel!

maandag 12 augustus 2019

We hebben maar kort vakantie en dan zullen de scholen en (sport)verenigingen weer beginnen. En hoewel dat voor de meeste gezinnen weer even wennen zal zijn, is dat voor gezinnen met weinig geld weer een spannende tijd. Kunnen we de schoolspullen voor ons kind wel betalen? En wat zou het fijn zijn als ons kind bij een vereniging aan kan sluiten …

Voor deze gezinnen kan Leergeld Beesel misschien uitkomst bieden.

Iedereen mag meedoen

Leergeld helpt kinderen en jongeren die opgroeien in gezinnen met weinig geld om zorgeloos mee te doen. Op school, bij een (sport) vereniging, muziekles of bijvoorbeeld Jong Nederland of Scouting.
Leergeld Beesel kan helpen met het betalen van bijvoorbeeld excursies, laptop of fiets, en contributies of de aanschaf van sportkleding. Leergeld betaalt nooit in contant geld uit maar maakt altijd het bedrag over aan de leverancier of de vereniging.
En speciaal voor kinderen/jongeren die nu de overstap maken naar het middelbaar of vervolgonderwijs, bieden we een schoolpakket aan met allerlei handige en nuttige schoolbenodigdheden.

Leergeld Beesel

Leergeld is speciaal opgericht om jongeren van 4 tot 18, soms 21 jaar, die in gezinnen opgroeien waar ieder dubbeltje moet worden omgedraaid, zoveel mogelijk op weg te helpen om mee te kunnen doen met leeftijdgenoten.

Vragen? Neem contact op!

Neem contact met Stichting Leergeld Beesel op voor informatie of om een afspraak te maken.
www.leergeld.nl/beesel | info@leergeldbeesel.nl | 06-21433544 (alleen op vrijdagochtend)