De veiligheidsmonitor

maandag 29 juli 2019

Hoe ervaart u de veiligheid en leefbaarheid in uw buurt?

Tussen 9 en 16 augustus ontvangen 750 willekeurig gekozen inwoners per post een uitnodiging van I&O Research om de vragenlijst van de veiligheidsmonitor in te vullen.
Dit is een tweejaarlijks onderzoek naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie bij u in de buurt. De veiligheidsmonitor is in de loop der jaren al in meer dan 300 gemeenten uitgevoerd.

Door uw mening te geven draagt u bij aan de leefbaarheid en veiligheid in uw buurt.

De gemeente gebruikt de uitkomsten van het onderzoek als input voor haar veiligheidsbeleid. Hoe meer mensen meedoen aan het onderzoek, hoe betrouwbaarder de resultaten zijn. Wij stellen uw deelname dan ook erg op prijs!

Deelname

De uitnodiging van I&O Research bevat een inlogcode voor de online vragenlijst. Vult u de vragenlijst liever op papier in? Drie weken na de eerste uitnodiging ontvangt u vanzelf een herinneringsbrief met de papieren vragenlijst.

Enkel de 750 willekeurig gekozen inwoners kunnen deelnemen aan het onderzoek. U kunt zich niet zelf aanmelden. Heeft u na ontvangst van de uitnodiging een vraag? Neem dan contact op met de helpdesk van I&O Research via telefoonnummer 0800 0191 (gratis). Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar veilig@ioresearch.nl.