VV Bieslo ontvangt Koninklijke Erepenning

zondag 30 juni 2019

De uitreiking vond, aansluitend aan een concert van Harmonie St. Gertrudis, plaats in de tent op het terrein van VV Bieslo in Beesel.

VV Bieslo is een amateurvoetbalclub, opgericht op 5 augustus 1919. Met meer dan 400 leden is Bieslo een bloeiende vereniging waar plezier en gezelligheid voorop staan. De club wordt geheel geleid door vele vrijwilligers. Samen met enkele partnerclubs is Bieslo actief op Sport- en Spelcentrum De Solberg en heeft het een belangrijke maatschappelijke positie in de Beeselse gemeenschap.

VV Bieslo biedt ieder lid de optimale mogelijkheid te genieten van sport. Het is een vereniging waar iedereen zich thuis kan voelen, ongeacht de sportcapaciteiten en culturele achtergrond. Het is een actieve, bruisende en sportieve vereniging die op basis van goede ontwikkelingsmogelijkheden voor de leden herkend wordt als een aantrekkelijke club.

De toekenning van de Koninklijke Erepenning is een blijk van waardering voor alle leden en de vele vrijwilligers die zich de afgelopen jaren voor de vereniging hebben ingezet.