Niederrheinischer Radwandertag niet meer vanuit Beesel

maandag 24 juni 2019

Geen deelname meer vanuit gemeente Beesel.

Niederrheinischer Radwandertag vooral aan Duitse zijde

Door het jaarlijks afnemende aantal deelnemers zal er dit jaar in de gemeente Beesel geen startplaats van de Niederrheinischer Radwandertag zijn. Gemeente Beesel heeft besloten hier niet meer aan deel te nemen. Naast het afnemend aantal deelnemers speelt ook mee dat omliggende Nederlandse gemeenten in de loop der jaren zijn afgehaakt. Hierdoor kunnen wij geen variatie meer bieden in de routes.
Wilt u toch graag meedoen met de Niederrheinischer Radwandertag dan kunt u vertrekken vanaf een startplaats in een andere gemeente. Alle deelnemende gemeenten vindt u op de website www.niederrhein-tourismus.de 

Het is tijd voor iets nieuws

We zitten niet stil en zijn bezig een belevingsfietsroute te organiseren speciaal gericht op gezinnen.
Samen met Gemeente Leudal hebben we al diverse leuke ideeën. Deze ideeën gaan we dit jaar uitwerken om volgend jaar terug te komen met een nieuw fietsevenement. We zullen u tijdig hierover informeren.