Op zoek naar de beste burgemeester

maandag 3 juni 2019

Beesel zoekt een nieuwe burgemeester. Een burgemeester die past bij onze gemeenschap en gemeente. Want een burgemeester is van iedereen! Maar welke eigenschappen moet die nieuwe burgemeester hebben? Dat willen we graag van u als inwoner, ondernemer, vereniging of organisatie horen. Daarom zoeken wij u op in het dorp.

Wat vindt u belangrijk?

Van 27 mei tot en met 16 juni 2019 gaan we op pad in Reuver, Offenbeek en Beesel. Want we spreken u graag persoonlijk. U kunt ons tegenkomen wandelend in de dorpen, op de markt, bij de winkels, bij activiteiten of bij uw vereniging. We stellen dan graag de volgende twee vragen aan u.

  1. Wat vindt u de belangrijkste eigenschappen voor de nieuwe burgemeester?
  2. En welk advies/tip heeft u voor hem of haar?

Hopelijk tot binnenkort!