Een memorabele meimaand

maandag 3 juni 2019

Trots en dankbaar

Beste inwoners,

Wij, het College en de gemeenteraad van de gemeente Beesel, willen u hartelijk bedanken voor alle inzet en betrokkenheid in de afgelopen memorabele meimaand.

Een maand waarin we op 9 mei bij de Witte Stein de samenwerking met Brüggen hebben bevestigd door het aangaan van een Partnerschap tijdens een zeer geslaagde Europa-Tag.

Een maand ook dat wij het internationale LCW in onze gemeente hadden. Een groot sportief evenement, met ook nog eens een inwoner van de gemeente als winnaar van het geheel. Daarnaast hebben we veel inwoners zien meesporten en/of langs de kant staan om aan te moedigen. Mooi om te zien en deelgenoot van te zijn.

En dan als kers op de taart; De buitengewone raadsvergadering en de Picknick in het Park, het afscheid van burgemeester Petra Dassen. Wat was het een happening.
Velen kwamen met Picknickmand, instrumenten, andere zaken en maakten er een groot feest van.
Hier blijkt weer uit waar een gemeenschap Groot in kan zijn; Waar de gemeente Beesel Groot in is.

Uit dit alles blijkt weer dat de slogan Gemeente Beesel, Gewoon Anders niet op zichzelf staat, maar is wat wij samen zijn; Gewoon Anders!
Maar bovenal doen we het Gewoon Samen en dat is de kracht van onze Gemeenschap!

Als College en gemeenteraad zijn wij Trots op wat u tijdens deze meimaand heeft laten zien. Wij willen dan ook onze dankbaarheid uitspreken over de manier waarop de gemeenschap heeft laten zien dat #GewoonAnders #GewoonSamen niet gewoon woorden zijn, maar in het DNA van deze gemeenschap zit.

Dank voor al uw inzet, betrokkenheid en ook passie waarmee u onze Gemeente maakt!
Een gemeente waar we als College heel trots op zijn!
Een gemeente die een goede basis biedt voor een krachtige, positieve blik op de nieuwe tijd die nu aangebroken is.
Een visitekaartje afgegeven door ons allemaal voor de toekomstige Burgemeester!

Hieronder treft u de speeches aan die tijdens de buitengewone raadsvergadering zijn uitgesproken door de raadsleden, wethouder Bram Jacobs en Petra Dassen zelf.