Picknick in het Park

maandag 20 mei 2019

Samen nemen we afscheid van burgemeester Petra Dassen

Vrijdag 24 mei is het zover... Dan nemen we, met een ‘Picknick in het Park’, afscheid van onze burgemeester Petra Dassen. Ze gaat een nieuwe uitdaging aan als burgemeester van de gemeente Kerkrade. Dat willen wij niet zomaar voorbij laten gaan.

We nodigen u van harte uit om vrijdag 24 mei samen afscheid te nemen van Petra in de kloostertuin in Reuver. De picknick is vanaf 17.00 tot 21.00 uur. Met dank aan WoonGoed 2-Duizend, die de kloostertuin ter beschikking stelt voor deze gelegenheid.

Gewoon samen buiten zijn, genieten van het mooie weer, elkaar en natuurlijk van een lekkere picknick. En laat u tijdens de picknick verrassen door optredens, muziek en meer. Samen maken we er een onvergetelijk feest van.

Praktische informatie

We delen graag ook nog enkele praktische zaken:

  • Vul uw eigen picknickmand met lekkers en een kleedje en neem deze mee.
  • Er staat een beperkt aantal picknicktafels.
  • Fietsen kunt u stallen bij BC Broekhin, Parklaan 8C, Reuver.
  • BBQ’s zijn niet toegestaan.
  • Goed humeur wel.

Op naar een mooie Picknick in het Park!

Gemeente Beesel
Gewoon anders
Gewoon samen

NB Heeft u vragen en / of suggesties? Mail naar sameninhetpark@beesel.nl.