Hier is mijn Vaderland: gemeente Beesel

maandag 13 mei 2019

Nieuwe L1 tv-serie van Maurice Nijsten in productie

Filmmaker Maurice Nijsten is begonnen met de voorbereidingen van een nieuwe serie ‘Hier is mijn vaderland.’ Een vervolg op de door Maurice Nijsten geregisseerde zeer succesvolle serie “Daar is mijn vaderland” waarbij bekende Limburgers hun gemeente lieten zien. In de nieuwe 12-delige serie zal hij een aantal gemeentes bezoeken, waaronder de gemeente Beesel. De eerste opnames zijn begonnen.

In de serie Hier is mijn vaderland is vooral veel aandacht is voor cultuur, sociale aspecten, natuur, jong talent et cetera. Gedurende dit jaar zal Maurice Nijsten bij diverse activiteiten aanwezig zijn voor korte filmopnames. Tevens zal hij een aantal mensen/organisaties benaderen voor om een korte inblik in de identiteit van de Beeselse gemeenschap te geven. Wanneer de aflevering over de gemeente Beesel op L1 te zien zal zijn is nog niet bekend.