Bereikbaarheid tijdens LCW Holland – Beesel

maandag 6 mei 2019

Op 17, 18 en 19 mei is het zover. Long Course Weekend Holland – Beesel (LCW).
LCW Holland – Beesel: voor wie eens wil proeven aan een of meerder triatlondisciplines. Deelnemers kunnen zelf hun sportweekend op maat samenstellen door zelf de onderdelen en afstanden te kiezen. Deelnemers van over heel de wereld reizen af naar Beesel om deel te nemen aan deze eerste editie. Vrijdag 17 mei wordt er gezwommen in het water bij WSV De Draekevaarders in Rijkel. Zaterdag 18 mei wordt er gefietst en zondag 19 mei vindt het hardlopen plaats. De start en finish van deze laatste twee onderdelen liggen op het Raadhuisplein in Reuver. In totaal zijn er over deze drie onderdelen meer dan 750 deelnemers.

Naast een sfeervol sportspektakel, ontkomen we er niet aan dat dit evenement voor inwoners en ondernemers een aantal verkeers- en parkeerbeperkingen met zich meebrengt. In de week van 6 mei valt op iedere deurmat in de gemeente Beesel een huis-aan-huisbrief met daarin de belangrijkste informatie. Deze informatie is ook te vinden op www.lcwholland.com.

Op naar een mooi sportevenement met voor elk wat wils. Als enthousiast publiek, sportieve deelnemer, gastvrije ondernemer, behulpzame vrijwilliger of misschien zorg je voor straatversieringen om de atleten en bezoekers een extra warm welkom te geven. Het kan allemaal: 17, 18 en 19 mei.

Beesel. Gewoon Anders. Gewoon Samen.