Save the date! 9 mei 2019

maandag 15 april 2019

Fietst u mee naar de grens? Op donderdag 9 mei 2019 zal aan de grensovergang De Witte Stein tussen gemeente Beesel en Burggemeinde Brüggen een strategische partnerschap tussen beide buurgemeentes worden ondertekend.

Naast de burgemeesters van beide gemeenten zullen ook Gouverneur Theo Bovens, Staatssecretaris van Binnenlandse zaken Raymond Knops en de minister van Bundes- und Europaangelegenheiten sowie Internationales van NordRhein Westfalen Dr. Stephan Holthoff-Pförtner, aanwezig zijn. Vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom om hiervan getuige te zijn. Na de toespraken is een informeel samenzijn met een hapje en drankje.

Om 17.30 uur zal Petra Dassen vanaf het Raadhuisplein in Reuver per fiets vertrekken naar de grens. We willen er een leuke bonte stoet van maken. Fietst u mee? Zorg dan dat u rond 17.15 uur op de markt bent.

Wilt u zich aanmelden? Dan weten we voor hoeveel mensen we een hapje en een drankje moeten regelen! Stuur uiterlijk 29 april een mail aan activiteitenburo@beesel.nl met daarin uw naam, aantal deelnemers (en eventueel de naam van uw organisatie).