Informatiepunt Toon Hermans Huis in Pro Vita

maandag 15 april 2019

De Toon Hermans Huizen Roermond en Venlo zijn ontmoetingsplekken en een wegwijzer voor iedereen die direct of indirect met kanker te maken heeft of heeft gehad. Op verschillende manieren dragen zij bij aan een betere kwaliteit van leven. Een leven mét, maar ook een leven na kanker. Zij bieden een luisterend oor en een diversiteit aan activiteiten.

Start informatiepunt Pro Vita

De Toon Hermans Huizen Venlo en Roermond starten, met ingang van 8 mei, samen een informatiepunt in het centrum voor gezondheidszorg Pro Vita (Broeklaan 4, Reuver). Het doel is de ondersteuning aan mensen met kanker en hun naasten dichterbij te brengen.

Hebt u behoefte aan een goed gesprek, dan kunt u tijdens de openingsuren zonder afspraak langskomen in Pro Vita. U kunt er ook terecht voor algemene informatie over het Toon Hermans Huis. Er is altijd een gastvrouw/gastheer aanwezig die u ontvangt.

Het informatiepunt is elke 2de en 4de woensdag van de maand geopend van 14.00-16.00 uur.