Thema avond voorkomen seksueel misbruik

maandag 8 april 2019

De gemeente Beesel organiseert op woensdag 17 april van 19.30 tot 22.00 uur bij Landal de Lommerbergen in Reuver, de inspirerende thema avond: Voorkomen Seksueel Grensoverschrijdend Gedrag! Deze avond is bedoeld voor besturen, commissieleden, vertrouwenspersonen en coördinatoren van verenigingen en onderwijs.

Herkennen en voorkomen

De avond is in samenwerking met oud-topturnster en sportvrouw van het jaar Verona van de Leur, Lei Seuren en Theatergroep Helder. Lei werkt al velen jaren bij de zedenpolitie. Op een informele en prettige wijze zal hij u door de avond leiden en bewust maken wat o.a. bij verenigingen en instellingen kan spelen rondom seksueel overschrijdend gedrag. Dit doet hij niet alleen! Helder Theater zal met acteurs op een heel duidelijke en herkenbare manier scenario’s spelen die ongetwijfeld voor velen herkenbaar zullen zijn.

Tijdens de avond is er aandacht voor onder meer vragen zoals wat seksueel overschrijdend gedrag is en hoe u dit kunt herkennen, maar ook aandacht voor het voorkomen van dit gedrag. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 april onder vermelding van aantal, naam, functie en vereniging/organisatie via activiteitenburo@beesel.nl.