Duurzaamheidsvisie Focus, Lef en Draakkracht vastgesteld

maandag 8 april 2019

Duurzaamheidsvisie Focus, Lef en Draakkracht vastgesteld 

Medio vorig jaar zijn we begonnen met het proces om te komen tot een duurzaamheidsvisie. Hiervoor hebben we verschillende bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd. Om inwoners, organisaties, bedrijven en belanghebbenden te betrekken, hadden we een ontbijtsessie voor ondernemers, stonden we met pop-up kraampjes op markten, organiseerden we twee masterclasses zon- en windenergie en hielden we een kids challenge.

Tijdens deze activiteiten hebben we veel tips, ideeën, uitgangspunten en voorstellen opgehaald. Die hebben we vertaald in de duurzaamheidsvisie Focus, Lef en Draakkracht en de daartoe behorende thematische uitwerking met doelstellingen en acties. Daarom is deze duurzaamheidsvisie van ons allemaal. En nu moeten we ook samen aan de slag!