Cultuur theaterproject Beesel-Brüggen

woensdag 20 maart 2019

Ben jij tussen de 14 en 17 jaar en nieuwsgierig naar acteren?

Eeuwige roem en een villa met privé-strand aan de Middellandse zee kunnen we je helaas niet toezeggen. Maar een internationale culturele ervaring die je je leven niet zult vergeten, regelen we wel!

We hebben namelijk plek voor 5 jongeren tussen de 14 en 17 jaar uit de gemeente Beesel. Samen met leeftijdsgenoten uit Brüggen (Duitsland) leer je de ins- en outs van toneelspelen in een echt theater. Daar krijg je professionele begeleiding bij. Behalve dat dit erg tof is en je deze ervaring niet snel zult vergeten, ontdek je talenten waarvan je niet eens wist dat je ze had. Talenten zoals bijvoorbeeld improviseren, communiceren en creativiteit. Talenten waar je ook in andere situaties veel aan hebt. Ook al spreek je geen woord Duits en stond je nooit op een podium; je hoeft alleen maar goeie zin en een bak nieuwsgierigheid mee te nemen. Volgende maand komen we al bij elkaar en nog vóór de zomervakantie is ons project afgerond. Nieuwsgierig naar meer? Mail uiterlijk maandag 25 maart 2019 naar de cultuurcoach: rob.benders@beesel.nl.

En weet jij iemand anders uit Reuver, Beesel en/of Offenbeek bij wie het begint te kriebelen als als die persoon denkt aan een voorstelling of film en denkt: dat wil ik zelf doen! Geef het door!