Buurtpreventieapps in de gemeente Beesel

maandag 11 maart 2019

Wist u dat er in de gemeente Beesel verschillende Buurtpreventieapps bestaan waarmee inwoners een oogje in het zeil houden? In deze apps attenderen buurtbewoners elkaar op verdachte en alarmerende situaties in de buurt.

Aanmelden

Wilt u ook meehelpen aan een veiliger Beesel? Kijk dan eens op www.wabp.nl voor meer informatie en meldt u direct aan bij een groep bij u in de buurt! Wilt u aansluiten bij een groep die wel op de onderstaande kaarten staat maar niet geregistreerd is op wabp.nl? Stuur dan een mail naar info@beesel.nl, dan zetten wij uw aanmelding door. Ook beheerders van reeds bestaande apps die nog niet bij de gemeente bekend zijn nodigen we uit zich te melden!
Bestaat er nog geen app in uw buurt en wilt u er graag een opstarten? Stuur dan een e-mail naar info@beesel.nl; we helpen u graag verder!

Burgerinitiatief

Buurtpreventieapps zijn en blijven een burgerinitiatief. De gemeente en de politie zijn geen eigenaar van de apps en zijn ook niet verantwoordelijk voor de buurtpreventiegroepen. Wel ondersteunen de gemeente en de wijkagent beheerders en inwoners waar mogelijk met het organiseren van buurtpreventie. Bekijk de actuele kaarten met appgroeps op de pagina buurtpreventie

​