Verloren of gevonden voorwerpen?

maandag 25 februari 2019

Kent u de website www.verlorenofgevonden.nl? Hierop zetten wij de voorwerpen die bij ons zijn afgegeven.

Bent ú iets verloren?

Bent u iets verloren? U kunt dit op www.verlorenofgevonden.nl doorgeven. Als uw voorwerp wordt teruggevonden, krijgt u een seintje.

Heeft u iets gevonden?

Als u iets vindt, moet u het zo snel mogelijk melden. U kunt dit zelf doen via de website www.verlorenofgevonden.nl. Beschrijf het voorwerp zo goed mogelijk zodat de eigenaar het kan herkennen. U kunt het voorwerp ook afgeven op het gemeentehuis. Wij zorgen er dan voor dat het op www.verlorenofgevonden.nl komt.

Wat komt niet op www.verlorenofgevonden.nl?

Gevonden paspoorten en ID-bewijzen of rijbewijzen moeten we innemen. Bent u een reisdocument of rijbewijs verloren? Doe dan aangifte!
Ook dieren registreren we niet op deze website. Voor gevonden of vermiste honden of katten kunt u de Dierenambulance bellen.
En tenslotte zijn onze afvalcontainers gechipt. Als we een verdwaalde afvalcontainer vinden, kunnen we het adres eenvoudig achterhalen. Afvalcontainers zetten we daarom niet op de website.

Wij zoeken….

Wij zoeken nog steeds de eigenaren van de voorwerpen die op de foto’s staan! Herkent u uw fiets- of huissleutel, bril, telefoon, portefeuille, gehoorapparaat of horloge? Neem dan contact op met de gemeente of meld u via www.verlorenofgevonden.nl!

Axa fietssleutel zwart​    bril diverse kleurenIvana huissleutel chroom     Samsung mobiele telefoon zilver    zilveren horloge​ portefeuille bruin

gehoorapparaat grijs