Ondernemersavond over LCW Holland - Beesel

maandag 18 februari 2019

De gemeente Beesel is gastvrouw van het Long Course Weekend (LCW) Holland  - Beesel. Een sportevenement dat van 17 tot en met 19 mei in en rondom Beesel plaats vindt: Extra Leisure, organisator van dit evenement, nodigt u van harte uit voor een speciale ondernemersavond op dinsdag 26 februari 2019 in de Burgerzaal van het gemeentehuis (Raadhuisplein 1, Reuver). Aanvang 19.30 uur.

Long Course Weekend Holland – Beesel is een uniek evenement. Het biedt atleten de kans om de drie disciplines van een triatlon (zwemmen, fietsen en hardlopen) verspreid over drie dagen af te leggen. Met de zwemwedstrijd op vrijdag 17 mei, de fietswedstrijd op zaterdag 18 mei en de hardloopwedstrijd op de zondag 19 mei 2019 staat Long Course Weekend garant voor een feestweekend vol sport. Daarnaast is er keuze uit verschillende afstanden per discipline, zodat iedereen een sportweekend op maat kan maken.

Verbinding met ondernemers: programma avond

Een feestweekend vol sport organiseer je niet alleen. Extra Leisure, organisator van LCW Holland – Beesel, vindt een verbinding met lokale ondernemers van de gemeente Beesel van cruciaal belang voor het slagen van het evenement. Tijdens de speciale ondernemersavond dinsdagavond 26 februari informeren zij over het event: over de parcoursen, start- en finishlocatie en de eventuele verkeersmaatregelen die hier gaan plaats vinden.

Verder reiken zij u als ondernemers een aantal handvatten aan om de atleten en hun gevolg zo goed en feestelijk mogelijk te kunnen ontvangen. Hiervoor heeft Extra Leisure een partnerprogramma ontwikkeld speciaal voor ondernemers in de gemeente Beesel. Daarover informeren zij u ook graag tijdens deze ondernemersavond 26 februari.

We maken graag samen met Extra Leisure en de ondernemers van LCW Holland – Beesel een event ván en vóór de gemeenschap.

Sporten en ondernemen gaan hand in hand. Wij hopen u graag op dinsdag 26 februari (weer) te mogen ontmoeten.