Geslaagde 1e editie van een Goede Start

maandag 28 januari 2019

Op woensdagmiddag 16 januari vond de 1e editie plaats van een Goede Start voor kinderen tussen de 2-6 jaar. Er werd een goede start gemaakt met bewegen door 3 workshops. Dansen, gymmen en relaxen stonden op het programma in sporthal de Schans.

Samen bewegen

Ouders waren ook aanwezig en werden voorzichtig meegenomen in de lessen. Mede daarom werd het #gewoonsamen een Goede Start. De gemeente zet zich steeds meer actief in om bewegen belangrijk te maken. Zeker in de leeftijd 2-6 jaar is het belang van spelen erg groot. We waren dan ook blij dat ongeveer 40 kinderen de weg hebben gevonden naar sporthal de Schans.

Sporten met partners

Gymnastiekvereniging Hercules’03, Nicky’s Dance Studio en Fonkelz Kindercoaching hebben zich ingezet om deze workshops tot een succes te maken. Goed voorbereid en met de handen vol spullen kwamen ze aan om de kinderen te laten bewegen. Dat is gelukt! Tevreden ging iedereen naar huis.

Ook de Stichting Beheer Binnensport Beesel werkte mee aan het project. Na afloop werd iedereen overladen met fruit om de verbruikte energie weer aan te vullen. Samen gaan we voor Gewoon Samen Fit.

Vervolg?

Houd de facebookpagina van de gemeente + ‘Jong in Beesel’ in de gaten voor volgende edities.