We zetten in op…

  • De mentale- en fysieke gezondheid van kinderen verrijken door sport, spel, kunst en cultuur;
  • De verbinding met het lokale verenigingsleven en samenwerkingen met (lokale) ondernemers;
  • Kinderen van alle scholen / verschillende kernen (ook buiten de gemeente) in contact brengen met elkaar door het organiseren van inclusieve activiteiten.
  • Talentontwikkeling: ervaren waar jij goed in bent, nieuwe talenten ontdekken en weten wat je wel én niet leuk vindt.
  • Positieve Gezondheid: we kijken naar wat iemand wél kan of kan leren.
  • Iedereen doet mee!

Aanbod van activiteiten

Het aanbod van activiteiten is per Talententoer verschillend. Zo kunnen er elke keer andere talenten ontdekt worden. Ook de locaties waar de Talententoer plaatsvindt verschillen, maar het is iedere keer een feestje! Middels een uitnodiging op deze pagina, onze Facebook-pagina’s van Gewoon Samen Fit, Cultuur in Beesel, Jongerenwerk en Binnensport Beesel, houden we jullie op de hoogte.

Meer info of vragen?

Heb je hulp nodig? Heb je een idee voor de Talententoer? Of, draag je graag een steentje bij? Stuur een bericht aan het team PRESENT! via info@beesel.nl. Of neem telefonisch contact met ons op via 077 - 474 92 92.

PRESENT! …

… is ontstaan vanuit het feit dat de samenwerkende sport-, gezondheids-, cultuur-, muziekcoach en jongerenwerker zich meer wilde laten zien in het basisonderwijs. Om zo op een laagdrempelige manier bereikbaar te zijn voor hun doelgroep. Inmiddels is het team uitgegroeid tot een samenwerking die verder gaat dan aanwezigheid op de basisscholen. Zo organiseert team PRESENT! in elke schoolvakantie activiteiten voor alle kinderen uit het basisonderwijs (de Talententoer). En zijn ze bereikbaar voor iedereen met een vraag over sport, gezondheid, cultuur, muziek, kunst en erfgoed. Maar ook met alle andere vragen, zoals maatschappelijke- of sociale vragen, helpen ze graag verder.

Het team