Wegafsluiting Kesselseweg en tijdelijk vervallen bushaltes

woensdag 3 maart 2021

Van maandag 8 maart tot en met vrijdag 12 maart is de Kesselseweg tussen de Parklaan en de Lommerbergen afgesloten in verband met snoeiwerkzaamheden. Tussen 8.30 en 16.00 uur is dit deel van de Kesselseweg afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer. Voor (brom)fietsers blijft de weg toegankelijk. Na 16.00 uur kan het gemotoriseerd verkeer weer gebruik maken van de weg richting het veer.

Omleiding Bus 66

In verband met de afsluiting van de Kesselseweg rijdt bus 66 tussen 8.30 en 16.30 uur een andere route. De bushaltes Holleweg, Veer Kessel-Beesel, Lommerbergen en Parklaan komen tussen deze tijden te vervallen. U kunt gebruikmaken van de tijdelijke bushalte op de Hoogstraat ter hoogte van nummer 6. Na 16.30 uur rijdt bus 66 weer de gebruikelijke route.

Bekijk de omleiding van lijn 66 Beesel en Reuver (PDF, 226.8 kB)