Inschrijven voor Long Course Weekend Holland – Beesel weer mogelijk!

donderdag 16 juli 2020

De  inschrijvingen voor Long Course Weekend Holland – Beesel zijn weer opnieuw geopend. Het driedaagse sportevenement, waarbij deelnemers zelf disciplines en afstanden kiezen, vindt plaats op 18, 19 en 20 september 2020.

Op naar een weekend met sport

Het is mooi dat we ook weer vooruit kunnen kijken naar een weekend met sport en amusement. We hopen dat sporters uit onze gemeente en de regio, dankbaar gebruik maken van deze mogelijkheid. Juist in deze periode is gebleken dat beweging goed is. We proberen mensen zoveel mogelijk te enthousiasmeren om dit ook te gaan doen in onze prachtige, groene omgeving! Gewoon samen fit.

Anders dan normaal

Het evenement ziet er anders uit dan normaal. Gezien de situatie waarin we leven, zal dit ook nog enige tijd zo zijn. Vanzelfsprekend zijn er  maatregelen om de gezondheid van iedereen te beschermen. Het instrueren van atleten en checken op gezondheid horen daarbij. De start is op gepaste afstand van elkaar en toeschouwers zijn in geringe aantallen welkom.

Wethouder Marcel Roelofs: “Als gastgemeente zoeken we  #gewoonsamen met de organisator, deelnemers, vrijwilligers, publiek en ondernemers naar de beste oplossingen.”

Meedoen?

Dat kan nog! Op naar een geweldige ervaring! Daar zorgen we samen voor. Kijk op www.lcwholland.nl voor meer informatie.