Centrum Reuver krijgt weer meer kleur

vrijdag 3 juli 2020

Centrum Reuver krijgt meer kleur

Met de komst van zomerbloeiers op de ronde bakken op het Raadhuisplein krijgt het centrum in Reuver weer meer kleur. Daarmee komen we voor de korte termijn en vooruitlopend op de volledige herinrichting van het plein tegemoet aan de wens van bewoners en ondernemers.

De medewerkers van de buitendienst, zorgden samen met lokale ondernemer KwekerijBouten, die het fraaie, kleurrijke plantmateriaal leverde, voor een extra vrolijk tintje op het Raadhuisplein. Het resultaat mag er zijn.

Met deze bloembakken kleden we ook als gemeente voor de korte termijn het plein extra aan: ter ondersteuning van de aanwezige, tijdelijke, terrassen en sfeer voor mensen die er vertoeven. De naastgelegen plekken in het centrum nemen we mee met de rest van de herinrichting van het gehele centrum. Eerdere kwamen er al grote bloembakken. Ook de tijdelijke terrassen zorgen al voor meer leven op het Raadhuisplein.

Samen werken we aan levendig en leefbaar centrum.