Nacht van de Nacht

Datum: vrijdag 25 oktober 2019 - zaterdag 26 oktober 2019

Een aantal verenigingen zet zich ieder jaar in om een mooie invulling te geven aan de Nacht van de Nacht. Doe mee! En ervaar ook hoe mooi en spannend het donker is.

Spannende tocht in het donker bij Scouting Lambertus Reuver
Op vrijdag 25 oktober organiseert Scouting Lambertus Reuver een spannende tocht in de bossen rondom het scoutinggebouw. Aanvang is om 20:00 uur aan de Kapellerweg 15 in Reuver (naast de brandweerkazerne). Naast de leden zijn ook andere deelnemers welkom. Aanmelden kan tot 18 oktober via sherpa@scoutinglambertusreuver.nl. Durf jij het aan!?

Test je zintuigen tijdens de nachtwandeling van IVN De Steilrand
Tijdens de nachtwandeling van IVN de Steilrand worden je zintuigen getest! De wandeling vindt plaats in bosgebied de Walsberg op zaterdag 26 oktober. De verzamelplek is op de parkeerplaats aan de bosrand van de Beeselseweg / Hovergelei (tegenover de Mariahoeve op Beeselseweg 17 in Reuver). De wandeling start om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 22:30 uur.
Bij voorkeur geen zaklamp meenemen. Wil je er toch een meenemen, plak er dan rood plastic voor zodat je ogen in het donker goed blijven werken. Aanmelden voor deze gratis nachtwandeling kan via ivndesteilrand@gmail.com. Wandel je ook gezellig mee!?

Meer weten?
Meer informatie over de Nacht van de Nacht en de activiteiten die worden georganiseerd vind je op www.nachtvandenacht.nl.