Derde dorpsconferentie Toekomstbestendige centra

Datum: dinsdag 17 september 2019 19.00 - 21.00. Locatie: De Schakel, Broeklaan 2, Reuver

Uitnodiging derde dorpsconferentie ‘Toekomstbestendige centra gemeente Beesel’ op dinsdag 17 september. Voor ondernemers, vastgoedeigenaren, bewoners en overige geïnteresseerden. Hoe zorgen we voor #levendige en #leefbare centra en hoe gaan we de winkelleegstand tegen in de kernen Reuver, Beesel en Offenbeek?

Tijdens de eerste dorpsconferentie zijn we ingegaan op de identiteit en de opgaven per kern, die tijdens de tweede dorpsconferentie zijn vertaald naar verschillende acties. In deze derde dorpsconferentie gaan we aan de slag met het uitvoeringsprogramma: wie pakt wat wanneer op.

Denk en doe mee! We heten u van harte welkom op 17 september van 19.00 tot 21.00 uur in Zalencentrum De Schakel.