Tour de L1mbourg

Datum: zaterdag 6 juli 2019 18.00 - 22.00. Locatie: Kloostertuin Reuver

Tour de L1mbourg trekt weer door LimburgOp zaterdag 6 juli vanaf 18.00 uur in de Kloostertuin, Reuver.

De rondreizende wielertalkshow van L1 gaat weer door onze provincie reizen.
Limburg is dé wielerprovincie van Nederland en dus maakt regionale omroep L1 deze zomer wederom het programma Tour de L1mbourg van 5 t/m 28 juli tijdens het grootste wielerevenement van de wereld; de Tour de France. Iedere dag is er vanaf 18:30 uur een sfeervolle wielertalkshow vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.


Presentator Sander Kleikers wordt tijdens de Tour de L1mbourg bijgestaan door analyticus en oud-wielrenner Gert Jakobs, terwijl Frank Moonen bijdrages vanuit Frankrijk verzorgt. Op L1 Radio gaat Rian Moonen dagelijks op zoek naar de mooie plekjes en verhalen in de gemeente van de dag. “Zo volgen we de Limburgse tour-volgers in eigen provincie, én langs de route in Frankrijk”, vertelt Sander Kleikers. “Verder zitten we de mannen om wie het gaat, de wielrenners, dicht op de huid”.


De uitzendingen vinden iedere dag plaats vanuit een andere Limburgse gemeente, op een prachtige locatie. Sander en Gert ontvangen dagelijks leuke en inspirerende gasten aan tafel om de Touretappe van de dag te bespreken.
Iedereen is uitgenodigd om deze live uitzending gratis bij te wonen. 


Tour de L1mbourg zal van vrijdag 5 t/m zondag 28 juli dagelijks te zien zijn op L1 TV, om 18:30 uur (live), 20:30 en 22:30 uur.
L1 TV is te ontvangen via kabel, webtv op L1.nl, Ziggo Digitaal kanaal 30 (Limburg) en 713 (landelijk), Interactieve TV KPN kanaal 508 (Limburg) 507 (Noord-Brabant) 506 (Gelderland), Interactief zenderpakket Tele2, satelietaanbieder Joyne (betaalpakket), DVB-T en Digitenne.