Besluitvormende raadsvergadering 8 maart 2021

PlaatsDigitaal (via MS Teams)
VoorzitterB.C.M. Vostermans

Let op: in verband met de Coronacrisis vindt de vergadering niet plaats op het gemeentehuis maar via digitaal via MS Teams. De vergadering wordt daarom live uitgezonden via YouTube: https://youtu.be/MN699KCabvE
Tijdens deze raadsvergadering neemt de gemeenteraad een besluit over de volgende voorstellen: de raadsconsultatie Regionale Energie Strategie (RES); de verkeerscirculatie centrum Reuver; de verdiepingsvisie centrum Offenbeek. Ook beslist de raad over de vaststelling van het bestemmingsplan Krommenhoek 3a Reuver; de verlenging integraal jeugdbeleid; de oplossing voor de scheur in het ondiep van Zwembad de Bercken; en over de subsidieaanvraag suppletieregeling explosieven opsporing en ruiming 2020.
De vergadering start om 19:30 uur en is via een livestream te volgen voor publiek.

2 - Mededelingen (nieuws uit (regionale) werkgroepen / gemeenschappelijke regelingen)

3 - Definitieve vaststelling van de agenda

4 - Vaststelling besluitenlijsten van de opiniërende raadsvergadering van 18 januari 2021 en de besluitvormende raadsvergadering van 25 januari 2021

5 - Ingekomen stukken