Méér zorgverzekering voor minder geld

Uw gemeente biedt goedkopere zorg, maak gebruik van dit voordeel

Heeft u een laag inkomen en wilt u voor lage kosten uitgebreid verzekerd zijn? Maak dan gebruik van de Collectieve Zorgverzekering die de gemeente Beesel samen met zorgverzekeraars VGZ en CZ aanbiedt.
De gemeente betaalt een gedeelte van uw zorgverzekering en u profiteert van vele extra’s. De Collectieve Zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en verschillende aanvullende verzekeringen. U kiest altijd de zorg die bij u past. Stap nu makkelijk en snel over via www.gezondverzekerd.nl!

Voordelen

• De gemeente betaalt mee aan uw zorgverzekering (afhankelijk van het gekozen pakket is de gemeentelijke bijdrage € 10 of € 15 per maand)
  • Korting van 6% op de basisverzekering
  • Uitgebreide vergoeding voor o.a. brillen, fysiotherapie, tandartskosten en eigen bijdragen WMO.
  • CZ en VGZ accepteren iedereen, zonder medische keuring
  • U kunt het eigen risico (ook in 2019 € 385) meeverzekeren tegen een hogere maandelijkse premie
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

• U woont in de gemeente Beesel
  • U heeft een inkomen tot 110 % van de bijstandsnorm. Indicatie: voor gehuwden/samenwonenden is dit € 1556,03 netto inclusief vakantietoeslag. Voor alleenstaanden is dit € 1096,22 netto inclusief vt.

Kies wat bij u past

Op www.gezondverzekerd.nl vindt u het aanbod van de gemeente Beesel. U ziet hier welke kosten vergoed worden bij de diverse pakketten van CZ en VGZ. Bepaal wat u nodig heeft en kies het pakket dat het beste bij u past.

Makkelijk en snel overstappen

• Overstappen is makkelijk en snel te regelen. Maak nu een keuze en meld u aan vóór 1 januari 2019 via  www.gezondverzekerd.nl. CZ of VGZ regelt dan de opzegging van uw huidige verzekering.
  • Bent u al verzekerd bij CZ of VGZ, maar wilt u de aanvullende verzekering veranderen? Ook dan kunt u zich via www.gezondverzekerd.nl aanmelden.
  • Als u moeite heeft met het indienen van de aanvraag, dan kan contact opgenomen worden met het team Werk en Inkomen, telefoon 077-4749292.

Heeft  u vragen over de zorgverzekering van de gemeente? Neem dan contact op met de klantenservice van VGZ via 0900-7799771 of met de klantenservice van CZ via telefoonnummer 088- 5557000 (of via info@cz.nl).

Via deze link vindt u een korte informatieve video over de gemeentepolis: https://youtu.be/F9EKtaspIUU