Uitnodiging informatieavonden Long Course Weekend Holland - Beesel

Dinsdag 13 november 2018, De Schakel, Reuver
Woensdag 28 november 2018, Herberg De Bongerd, Beesel

Beste inwoner, vereniging en ondernemer in de gemeente Beesel,

Graag informeren wij u over een evenement dat van 17 tot en met 19 mei 2019 in en rondom de gemeente Beesel plaats vindt: Long Course Weekend Holland – Beesel.

Long Course Weekend is een uniek evenement dat atleten de kans biedt om de drie disciplines van een triatlon (zwemmen, fietsen en hardlopen) verspreid over drie dagen af te leggen. Met zwemmen op vrijdag, fietsen op zaterdag en hardlopen op de zondag staat Long Course Weekend garant voor een feestweekend vol sport. Daarnaast is er keuze uit verschillende afstanden per discipline, zodat iedereen, jong en oud, een sportweekend op maat kan maken.

Maatregelen

Naast een geweldig sportweekend ontkomen we helaas ook niet aan enkele maatregelen op bijvoorbeeld gebied van verkeer. Hoewel enkele weken voorafgaand aan het evenement nog een brief volgt met route- en bereikbaarheidsinformatie, willen we u graag alvast vroegtijdig informeren op één van de informatieavonden. Onderaan deze brief vindt u de data en locaties per dorpskern.

Event van de gemeenschap: side events

De gemeente Beesel is gastvrouw (host city) en gaat ervoor om Long Course Weekend Holland - Beesel een evenement van de hele gemeenschap te laten worden. Zo is stichting Beesel Bruist al nauw betrokken en zijn de eerste enthousiaste reacties van de basisscholen op de Kids Run al binnen. Wellicht zijn er verenigingen en organisaties geïnteresseerd om iets te organiseren ter ondersteuning van het Long Course Weekend Holland – Beesel. Ook dat komt deze avond aan bod. Heeft u ideeën? Ook dat horen we graag tijdens de avond of mail naar lcw@beesel.nl.

Mooist versierde straat

Ook staan we op deze informatieavonden stil bij de inwoners van de gemeente Beesel. Tijdens het eventweekend krijgt de meest betrokken straat langs het parcours een cheque voor een compleet verzorgde straatbarbecue: het LCW Holland – Beesel team komt later in het jaar voor jullie barbecueën en zorgt voor een drankje.

Kortingscode

Daarnaast hebben we voor inwoners van de gemeente Beesel een kortingscode voor Long Course Weekend Holland – Beesel in het leven geroepen. Met de code “gembee20” ontvangen alle inwoners van de gemeente Beesel 20% korting op iedere inschrijving voor LCW Holland – Beesel.

Data en locaties

Datum Locatie Aanvang
dinsdag 13 november 2018 Zalencentrum De Schakel, Broeklaan 2 in Reuver 19:30 uur
Woensdag 28 november 2018 Herberg de Bongerd Markt 13 in Beesel 19:30 uur

Wij hopen u te zien tijdens één van de informatieavonden.

Met vriendelijke groet,
Mede namens de gemeente Beesel, host city,

Long Course Weekend Holland – Beesel

poster informatieavonden LCW