Uitnodiging voor mantelzorgers!

dinsdag 29 januari 2019 en donderdag 31 januari 2019

Bij het Steunpunt Mantelzorg Beesel kunt u terecht voor informatie en advies, individuele ondersteuning, maar ook voor cursussen en trainingen. Daarnaast organiseert het Steunpunt Mantelzorg diverse waarderingsactiviteiten voor mantelzorgers.

Wanneer bent u mantelzorger?

U bent mantelzorger als u langdurig en onbetaald zorgt voor uw chronisch zieke partner, gehandicapt kind, vader of moeder, broer, zus, goede vriend(in) of buurtgenoot.

Mantelzorgers met elkaar in gesprek

Het Steunpunt Mantelzorg en de gemeente Beesel vinden het belangrijk dat de  mantelzorgondersteuning aansluit bij de behoefte van mantelzorgers. Daarom willen wij graag (nog) meer inzicht krijgen in de behoeften van mantelzorgers. Wij vinden het fijn om hierover met u in gesprek te gaan. Hiervoor organiseren wij in januari twee dialoogbijeenkomsten met mantelzorgers.

Dialoog met mantelzorgers

Een dialoogbijeenkomst is een rondetafelgesprek met maximaal 12 mantelzorgers. Tijdens de dialoog luisteren we naar elkaars ervaringen over de zorg en ondersteuning die u als mantelzorger verleent en wat u daarbij nodig heeft. Uw verhalen zijn vaak indrukwekkend en laten zien hoe belangrijk het werk is dat u als mantelzorger doet. Een ervaren externe gespreksleider zal de begeleiding van deze bijeenkomsten verzorgen.

 

Dialoog 1

Dialoog 2

Wanneer?

Dinsdag 29 januari

Donderdag 31 januari

Waar?

Zalencentrum de Schakel

Broeklaan 2, Reuver

Café/zaal de Paersstjal

Keulseweg 103, Reuver

Tijd?

18.00-20.30 uur

13.30-16.00 uur

Overige informatie

Inloop vanaf 17.30 uur met soep en broodjes

Inloop vanaf 13.00 uur met koffie en vlaai

 

Aanmelden en meer informatie

Wilt u meedoen aan de Dialoog met Mantelzorgers? Meld u dan vóór 21 januari aan. Aanmelden kan per e-mail mantelzorg@beesel.nl of telefonisch via 077-4749292. Vermeld uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en aan welke dialoog (1 of 2 ) u wilt deelnemen.

Wilt u deelnemen, maar heeft u problemen met vervangende zorg voor uw naaste, dan denkt het Steunpunt Mantelzorg Beesel graag met u mee. Neem contact op via 077-4749292 of mantelzorg@beesel.nl.

 

 

Uitgelicht

Zoeken