Sportmarkt 2018: Gewoon Samen Fit!

Sinds september 2017 is Tim Berrevoets bezig als sportcoach binnen de gemeente Beesel. Om ervoor te zorgen dat iedereen #gewoonsamenfit wordt, is het belangrijk dat alle kinderen in onze gemeente #kiéplekker in hun vel zitten. Hiervoor organiseert de sportcoach, in samenwerking met lokale sportverenigingen, lessen onder schooltijd en een sportmarkt op woensdag 21 februari.

Programma 21 februari Kids (groep 3-8)

Om 14.00 uur zal er gestart worden met een muzikale warming-up. Daarna zullen Dansstudio Dancy, Korfbalvereniging R.O.K.A., Volleybalvereniging REVOC/VCB en Badmintonclub Rebeo een workshop verzorgen. Tussendoor stelt de Stichting Beheer Binnensport Beesel (SBBB) een gezonde lunch beschikbaar in het kader van alle Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG). De afsluiting zal rond 16.30 uur zijn.

Ouders?

Ook alle ouders zijn welkom! O.a. het Jeugdsportfonds, stichting Mama-Moves en een nostalgische activiteit zijn aanwezig om u te informeren over bewegen. Weet u nog? Dat met die bal en die rand…?

Ook zijn er bestuursleden van de sportverenigingen aanwezig om praktische vragen te beantwoorden over de vereniging. Denk aan de contributie, trainingstijden enzovoorts! Alles is te vinden op deze sportmarkt.

Inschrijven?

Deelname aan de workshops (maximaal 2) kan alleen op basis van inschrijving via deze link:

https://nl.surveymonkey.com/r/Sportmarkt2018

Meer informatie?

Via de scholen zal de communicatie over het programma zoveel mogelijk verspreid worden. Houd de prikborden en interne media goed in de gaten. Rechtstreeks contact opnemen kan ook: tim.berrevoets@beesel.nl.

Tot woensdag 21 februari!

Uitgelicht

Zoeken